Wednesday, July 14, 2010

Terharu..............

Apa yang paling membahagiakan seorang ibu dalam dunia ini ialah apabila anak2 nya berjaya dalam hidupnya.Anakku Amirul Asyraf kau adalah salah seorg contoh terbaik yang ingin mama ceritakan.Bukan mengenai kejayaan.....kerana ame masih lg meniti perjalanan..dan ma
doakan Ame akan sentiasa berjaya dan dilimpahi kebahagian.............aminnnnnnnnnn.
Ini adalah cerita seorg anak yg luhur kasihsayangnya............yg sanggup melupakan impiannya hanya semata mata ingin menggembirakan ibunya.
Sebenarnya mama agak terkilan kerana memberikan saranan,Ame menerimanya sedangkan ma minta ame berfikir untuk masa depan.Terasa bersalah dgn apa yg Ame lalui....hanya doa kupohon agar anakku mendapat keberkatan diatas keikhlasannya.
Terlalu jujur hatinya,terlalu tebal kasihsayangnya...............YA ALLAH kau permudahkanlah urusan hidupnya,kau tabahkan hatinya,serta kau jdkan lah insan disekeliling meyenangi dan menyayanginya sentiasa.Berkatilah hidupnya dan berikanlah kejayaan untuknya.Panjangkanlah usianya,murahkanlah rezekinya dan berikanlah kebahagian untuknya didunia dan akhirat.
SALAM SAYANG BUAT ANAKKU AMIRUL ASYRAF DI INSTITUT PENDIDIKKAN GURU TENGKU AMPUAN AFZAN KUALA LIPIS,PAHANG.(AKUAMIRULASYRAF.BLOGSPOT.COM)

1 comment:

  1. saper la x sayang anak..

    tapi ada kan.. kanns

    ReplyDelete